Online raspirivanje mržnje
0
Na Facebooku opet grupa "Nož žica ..."
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivim u dijaspori. otac rahmetli je pogino ratujuci protiv smrda. nisam vidio glupljih ljudi na svijetu nego bosnjaka. zar vi stvarno mislite da oni nama dobro misle. koje stee vi budaletine. ja cak kad kupujem nase produkte iz nase regije, ako nije iz bosne ja to nikad necu kupit i to ako je samo pravljeno kod bosnja, to obavezno gledam. dobro je reko ovaj gore, ti isti ce narast i klati ponovo ali ako Bog da pa da kolju samo od ovih sto ih vole i govore kako to nije nista. pa se onda cujemo smrdljive bosnje \"DEMOKRATE\"
al je bas za vas dnevni avaz mala maca. Sram da vas bude, supci ofucani
Jel ima iko da ta imena i prezimena prijavi fino policiji?
Hebo vas Facebook
Ja ne znam zasto se dize tolika prasina oko toga ... prosjek godina na toj grupi je 14 ... djecu treba dobro motkom prebiti.
HAHAHA JOS IM JE OVA VIJEST U RUBRICI TEHNOLOGIJA
Boze,koji bolesni umovi!!!
Komentari ovdje su 50 puta gori, a nemjerno ne uvodite registraciju, jer živite od nacionalizma..
Kako vam ova vijest može biti glavna. Pa imate li imalo dostojanstva? Znate li išta o novinarskoj etici? Da li je iko novinar u vašoj redakciji? Grupe na Facebooku su vam vijest. Marginalcima publicitet dajete. Vi kao da samo čekate da se nešto ovako desi. Da napravite slona od muhe, pa da malo probudite nacionalističke strasti sa svih strana. Zaista me uznemiruju mediji u ovoj zemlji. Ništa bolji niste od Avaza. Zapravo ste i gori.
ne mogu da vjerujem....i jos ova grupa ima preko 800 clanova...fujj
kada sam vidio naslov, ja konntao vi pisete o sa-x \"komentarima\" koji su takodjer rasipnik mrznje. sprijecite bolesne umove i uvedite konacno registraciju.
amicu vam četnici