Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polovni i boljih na buvljaku ima ;-)
Ocito je cijena ta kojom se Nokia zeli vratiti u utrku pametnih telefona. Ponuditi dobar uredjaj za manje para od konkurencije. Samo se pitam kolika je zarada na popularnijim Galaxy ili IPhone tel ako ovakve specifikacije Nokia nudi po ovim smijesnim cijenama.
Ova im linija telefona više kao rampa za WP. Kad korisnik poželi bolji telefon od ovog, naći će Nokijini WP-e. Posebice što verzija Androida na ovom zamjenjuje sve Google usluge sa Microsoftovim, i liči na Winos Phone. Toliki profit na ovom im nije cilj, koliko je ono što će se desiti zbog ovih telefona.
NEĆE SE DESITI NIŠTA, ILI FULL ANDROID SA VRHUNSKIM SPECIFIKACIJAMA ILI NIŠTA NOKIA JE UVIJEK PRAVILA NAJKVALITETNIJE TELEFONE I TO SE NIKAD NEĆE PROMJENITI, I DANAS KAD UZMEŠ BILO KOJU LUMIU, ONA JE KO BETON MOŽEŠ JE UBACITI POD AUTO DA OSIGURAŠ DIZALICU.... A ONDA OTKLJUČAŠ I DOČEKA TE WP......
cijena :O