Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh da je ziv nn u nepoznatom pravcu koji je izumio tocak prije 3200 godina prije nove ere tuzio bi volkswagen za golfa 2
E moja legendo nije to nista Srbi i dalje misle da su prvi nastali u svijetu hahahahahahahahahahahaha
E pa gospodine Ross mozes se slikati sa tim tvojim crtezom, haha cekao toliko godine i sada kobajagi ukradeno ti.
dokaz je na ovom linku https://i.ytimg.com/vi/82p5ILY-1Qk/maxresdefault.jpg hahaha
Ideju za telefon na touch screen i aplikacije je davne 1996 imao jedan inzidnjer elektronike ali su ga ismijali i sl. Njegova ideja je bila uzeta bez dozvole pa je kasnje tuzio i sl. i dobio je ogromno odstetu. Tako da ovaj kasni skoro 10 godina. Ali ako je istina onda je prije ovog bio. Inace, Appelu nije prvi puta da kradu nogama i rukama tudje ideje.
Odšteti me šefeee... Povišicu mi daaaj... Trndara.. Mrndara...
I Mirzeta iz Prijedora voli da podvaljuje i tuži, a najviše voli guzovače i da ljude manipuliše i laže. Uvijek glumi žrtvu. Mamicu li joj zatucanu.
Hahahaha jao budale. Nisi zastitio svoj dizajn, mozes se slikati.
Moram naci sveske iz osnovne na koricama imam 100 qca nacrtano. Mozda sam i ja izumio nesto a da i neznam.. Ma nek se uzme i sto marona zauhar je na danasnji vakat
ovo ko onaj tip sto tuzi autoindusrtiju da je izmislio komadic lima podlosku, pa im kao on nesto olaksao
Thomase doktoru po lijekove hitno !
Postoje firme koje patentiraju sve sto im moze past na pamet..neke uopstene patente koji nicem ne sluze osim da kad neko nesto stvarno izmisli..ovi mogu reci aha... ukro od nas...i zive od tuzbi ;)
ljudi se sjetili