Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ret4rd on ili ti što ne znaš o čemu on priča? :D
koji si ti ret4rdich mali :) razmisli :)
Ma android je BABO!
\"NOVOST\"!? ... iz Microsofta? ...ozbiljno :S
\"Analitičari firme iSuppli predviđaju da će Microsoftov Windows Phone prestići Appleov iPhone do 2015. godine.\" Vau! To su zaista, zaista optimistična predviđanja. Praktički nerealna ako uzmemo u obzir sadašnju popularnost iPhonea i Android konkurencije. Pa Samsung će do kraja godine izbaciti savitljive mobitele. Ne znam... Mogli bi jedino ako ga počnu prodavati po Africi, Kini i Indiji po jako niskim cijenama. A s obzirom koliko je Billu Gatesu svejedno za pare to bi se i moglo dogoditi,
Microsoft, puno price, a praksa.... Kada telefoni budu mogli podrzavati MS super teske aplikacije, biti ce godina 3025.
Kad će izbaciti visual studio sa podrškom za razvoj tih aplikacija? @P.i.p.o Sumnjam da će stare aplikacije raditi na win phone. Biblioteke i ,net framework neće prebacivati na WP, to ćeš moći sa Win8 mobitelima.
Uh kad instalisem kanter 1.6 bicu glavna faca u ulici..