Sprava bez koje se ne može
30
Mobitel provjeravamo u prosjeku 150 puta dnevno
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja provjerim mozda 10ak, volio bih vidjeti ovoga pacenika sto nadoknadi za mene, haman na 300 izadje :D
Nemam smartphone, nemam internet na mobitelu, a samim tim sto nemam internet ne provjeravam ni mailove, niti posjecujem drustvene stranice. Igrica na mobitelu nemam. Istina mobitel pogledam pred spavanje i ujutro kada negdje trebam ici radi alarma. A sto se tice poruka i poziva to je smijesno, pa za 2 mjeseca ne otipkam 23 poruke.
Nokia 3310,fali nam tvoj broj
bolesnici neki....ja to ne radim, sto cu provjeravati ako mi je zvono ukljuceno nema potrebe nit ga uzimam dok ne zvoni,ne dodje poruka ili da ja nazovem ili posaljem poruku,to rade osobe koje su vise opsjednute ili navika
Da nije mene provjerava.i bi i do 200 puta, mediokriteti jedni.
Provjeravam u prosjeku 0 puta dnevno. Ne znam kako je kod ovih sto su radili istrazivanje ali meni moj mobitel signalizira zvukom poziv ili poruku u dolasku. Mozda oni imaju neke modernije mobitele bez zvuka pa moraju pogledati.
Ama ni blizu, ajde ne lupajte vise
pa cupovi jedni ovo se odnosi na ameriku, normalno da mi u bosni ne provjerimo 5 puta na dan
to bi bilo svakih 5 minuta... što sigurno nije tačno!
Cuj 150 puta, da ima smajli stavio bi onaj sto se lupa u celo
provjeravam racku, provjerim 5,6 puta dnevno jer mi je telefon krs i nemam nikad kredita
-Ja ..Obilni - drzim u gacama...!
...3310...
cista laz! ja max 2 x dnevno
ja provjeravam telefon 3 puta dnevno
Nakacili su vas ko na HORS :) sad ste njihovi ' PIJUNI ' :) Phone is SMART, but are you SMART ? :P