Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je momaka što entuzijazam troše, mislim na nešto već napravljeno i jeftino, poslije će doći razočarenje i ostala sranja. Momci trebate smisliti nešto orginalno.
Neka djece, bolje i to nego da sjede na golom betonu.
bravo momci samo se nemojte aa budzeta finansirati
Već viđeno..
Bravo momci !
Imam kuci battery bank, al ga ne nosam za sobom bas zbog dimenzije, neki oko vrata bi mi pomigao al ne ovakav, ipak nesto bar malo ljepse :)
BRAVO! SVAKA ČAST!
Super mi je kad pročitam ove što komentiraju, a jedino što su uspjeli otkriti jeste gddje se nalazi wc šolja. Nisam siguran za sve da su i to otkrili!!!
I od programiranja znaju samo komentar napisat na klixu i to tesko.
Copy/paste.. https://www.indiegogo.com/projects/qiub-power-bank-cable-memory-all-in-1-pocket-size-powerbank-charger#/
jedino inovativno (a i to nisam siguran) je da izgleda ko zippo upaljac cisto fazona radi da ne bude da pljujem nekoga ovo je super sto se uopste bave sa ovakvim stvarima izrode se neke bolje ideje
moraćete malo povećat cijenu za sponzorirane članke.. trentuna cijena je očigledno premalena
@Torente2 ko u onom skeču "nagovorte se ljudima"... moraćete poveljat cijene poziva..
Samo na ovo zalijepiti još USB i ne dirati više ništa. http://bargainbriana.com/tanga-2-pack-power-banks-9-99-79/
Ovo opisano gore ja imam vec 4,5 godina...
Ovo opisano gore ja imam vec 4,5 godina...