Polazak 5. januara 2018.
4
Milijarder traži par za putovanje na Mars
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu li ja poslat zenu i punicu? ostavi ih gore, Tito dragi
commi i njegovi alter-egoi Zivko Josilo, ampak, SM-BL itd. mogu s bolom na Mars...
p.s. šta bi ti s tim svemirskim izmetom uradio, pojeo ga?
Tebi je to što se neko pere nešto loše, razlog za izrugivanje. Pametnom dosta a ti se zapitaj ko si tj. šta si, prljava primitivna spodobo.
@ Jebim Jedi gov..a...i gledaj svoja posla.
"Tito (72) tvrdi da je odlučan da dovrši ovu misiju, jer se boji da neće biti živ do prve ljudske ekspedicije na Mars, koju američka vlada planira za sredinu 2030-ih." Tesko da ces ti biti ziv i do 2018. al ajde sad da ne malerišem.
"uz zalihe koje uključuju više od tonu dehidrirane hrane do 28 kg toalet papira" Ako kojim slucajem krenu fata i muja umesto papira poslace im 28 litra vode da zapiraju guzove.
pa heb-o sliku svoju, da ga vidim u gradu dao bih mu jednu marku-mislio bih da nema sta jesti, a vidi ti njega..... :(
commi i bolo. Moj prijedlog.
Ima commi svog hebaca :P
seronja-milijarder
Okice zelene i commi, sta cekate?