Jednostavan, elegantan i lagan
0
Microsoft predstavio novi Windows 8
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neces sad 100 godina biti na xp-u, treba napredovati. Win7 je vizuelno i tehnicki bolji 100 puta.
Jos da na PREPISIVAC teksta prevede rijec SUCELJE???
Ovaj post tipkam na windows 8-ici. Prezadovoljan sam. Brzi je, manje rama zauzima, mnostvo izmjena :) Jednostavno najbolji win do sada
Izaso\' u utorak a u ponedjeljak se vec prodavao ovdje kod nas na pijaci hahah :)
XP majka!
na kur*u te nosam
ja jos na xp-u :)
Hebo ovo, mi u Bugojnu sutamo zmije po asfaltu.
Kako bi pametnjakoviću preveo sučelje nego interfejs , što je još stranija riječ od sučelje.Ko nam je kriv pa nam je jezik siromašan.
Koji operativni sistem koristis? - Windows OSAM E na *urcu te nosam!
e jadniuce moj, muko moja. zasto se ti javljas za rijec kad te niko nista nije pitao. ti kaao ispravljas dio teksta o zamjeni xp-a sedmicom. pa bukvalac jedan, xp i jest zamjenjen sedmicom realno, a ne vistom jer vistu skoro niko nije ni koristio. Tako su i napisla, citas \"Veci broj korisnika\". kad neko pokusava biti pametan a ispadne budala. za tebe vrijedi slijedeca poslovica: \"bolje cutati da ljudi misle da si mozda budala, nego progovoriti i time otkloniti svaku sumnju\" :-)
Microsoft ROCKS!!!
Windows 7, koji je na tržištu dvije godine, tek je nedavno zamjenio Microsoftov decniju star Windows XP kod brojnih korisnika. Nije walla, nego je zamijenio najveci promasaj - Vista OS.
Novinari sa google translateom :D http://money.cnn.com/2011/09/13/technology/microsoft_build_windows_8/index.htm
@prvi @drugi ko prvi gov.no mrtvi, ko drugi jede ga! :)
eno vec izbacili update hahahaha
pa kako je ovo ofirno sad vidim da su istinite tvrdnje da je win kopija mac os-a, ovi izbace malo se saceka pokupe fazoni pa ovi izbace. fuj