Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samsung Galaxy NOTE 3 tata svih mobilnih aparata !!!
Nokia i samo Nokia, nema dalje uvijek bila i za mene ce biti.
precjenjeni i jedni i drugi
HTC stroj #1
al tu je HTC gigant da im sjebe planove....
htc treba da nesto svoje razvije. imaju potencijal, ali im treba i kapacitet i grupa inzinjera, da ne kupuju tehnologiju od drugih proizvidjaca.
ma šuplja,samsung vodeći pa hoce microsoft i degenerici iz iphona da ga unište pa da oni tal dijele na tržistu....vrlo jednostavno....
Vi ponovo pisete netacne, da ne kazem glupe naslove, da dobijete klik.
Naslov im je tacan,u neku ruku.Da,tuze Samsung zbog Androida,tj. specificno zbog odredjenih patenata koje je MS dao Samsungu da koristi... :)
Kupi sebi Huawei honor 3C pa vidi stopali.Imao sam prije ovog huawei ,samsung S2...Ovaj ovaj Honor 3C je klasa za S2... U svakom pogledu bolji telefon...
Dok se oni medjusobno optuzuju Huawei i HTC preuzimaju primat...
@sbiljeska Da, kupis Note3 koji kosta 1000 KM
SAMSUNG ILI HTC, u dilemi sam ? Moze neko pomoc? Ne bih se ja tu preseravao i davao hiljade maraka za nesto kaj ce da zastari, ja bih nes manje, da nije ogroman tj da ne nosim papucu od mobitela? Moze neko pomoc? TIpa nes HTC ONE mini, neki samsung dobar???