Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam nikoga da koristi win8. imam osjecaj da je microsoft ispao iz igre lidera operativnih sistema, to jest da su se zakucali za PC platforme koje izumiru rapidno. kod nas se jos uvjek i koriste, dok se vani sve vise ljudi prebacuje na tablet platforme ili Apple opremu. Steta, kad se samo sjetim kad je izasao windows XP, pa to je bila revolucija... micfosoft ako ne "upali zivotom", ostat ce u lijepim uspomenama.
ovo je zanimljivo samo onome ko je ovo izmislio. nikome vise. trebas zabiljeske voditi gdje se sta nalazi i kako ces ga ponovo naci. umjesto sto pokusavaju kopirati apple, nek fino zamole ljude da im izmisle jedan stabilan i jednostavan OS, nego ovo kostantno ofiranje.
Sve si objasnio
nisi mogao bolje napisati, respect!
Microsoft će u naredne dvije godine doživjeti totalnu propast. Prvo im je Win 8 kur­čina obična, onda im se drugi adut, XBox One, ispostavio kao uređaj za špijuniranje stanovništva koji niko neće htjeti u domu.
Super za mobitel! Ali za moj PC nikad!