Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FF naravno. Zašto? Add-ons čine čuda.
Ja licno mislim da je IE trenutno jako los. Koristio sam sve verzije Explorera od prve koja je izisla negdje 1995 (ako se dobro sjecam) pa sve do najnovije. Explorer mi je uvijek bio najdosadniji browser iako je od pocetka postavljao standard pa Netscape nije mogao da ga prati. I sve je funkcionisalo do versije 4. Medjutim poslije izlaska verzije 4 imao sam osjecaj da Microsoft nije nista vise ne radio na ovom browseru (vjerovatno zato sto nisu mogli zaradjivati na njemu). Tada sam odlucio da predjem na Mozillu, pa kasnije na Firefox. Mac-ov Safari je trenutno najmoderniji browser ali u Windowsima je nazalost jos uvijek nestabilan i spor. Alternativa je Opera koja je kada se sve sabere i oduzme jedan od najboljih browsera na \"trzistu\". Eto to je malo iz moje perspektive... za sada sam sretni korisnik Firefoxa 3.0.12.
ne znam samo kako vi popusite fore novinarske propagande. po cemu ti zakljucujes da je IE los. jesi li ti testirao ili samo govoris zato sto si vidio da dosta ljudi to govori pa hoces i ti da budes u fazonu s njima
Pa i IE se automatski instalira sa svakim Win... ... samo je los :)
hajmo sad svi bit strucnjaci, nemas pojma o cemu pricas
ne kontam sta su pritisli microsoft , kad osx instaliras safari ti se automatski instalira ??