Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti cast za Win9, jos ga ni Bill nema... http://www.techradar.com/news/software/operating-systems/windows-9-release-date-news-and-rumours-1029245
Sto si neinformisan? Pa on(grt) je iz buducnosti, jer sa W9, mozemo se vratiti u proslost. Pojma nemas, heb0 te spektrum ZX
Evo 600 miliona i krenu da ide,a tužilac će...a kusur? U REDU JE.
ie je najbolji preglednik
e neka su vala,svakako IE slabo ko koristi,glavna funkcija IE da skines sebi s neta drugi web preglednik(chrome,opera,mozilla)
oni su imali dogovor s EU i prekršili ga,zato su platili.
Joj oko cega se oni bave... Ako nekome smeta IE neka ga iskoristi samo jednom da skine neki drugi browser i to je to... :-)
to ti je ko kad kaznis seika mansoura sa 500 maraka/sitnica
Kad bi ljudi bili malo pismeniji koji ovo pisu ne bi bilo lose. Ova kazna je za Internet explorer - web PREGLEDNIK, ne web 'pretrazivac'.
treba zabranit i prodaju windowsa pri kupovini novog kompjutera, tj omogucit ljudima da biraju da li zele isti na svojoj novoj masini.
Koja glupost. I ova Evropska komisijaizmišlja sebi prihode. Isto ko da ja tužim FTV što ne prikazuje dnevnik sa Hayata.
@SFRJ, pitaj majku i čaču kako su živjeli od 1985-1990 u Yugi...
Lijepa naša prebogata Juga i moj Spectrum ZX, 'ta će widows 7, 8...
@ja, koji si ti Bosanski muto...
Imam windows 9 i tu nisu pogriješili, ipak ih je ova kazna naučila pameti..