Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas si znalac. Pa uz novi racunar se i treba prodavati OEM licenca.
ko jos placa za operativni sistem, osim onih uhljupa iz vlade BiH (nasim novcem), cije poznavanje rada na kompjuteru doseze do toga da ga znaju ustekati u struju i pritisnuti power dugme... Microsoft jedino jos na balkanu i zemljama treceg svijeta moze prodavati ovakvo nesto.
i to je iznenadjenje?!?!?!
Prodajemo im OEM licence pod krinkom retail verzija, hihihihih, sasa cvijeticu, alal ti vera pa si ovo skontao....
kakav mega dogadjaj !!! jel bilo vise od milijardu ljudi na toj prezentaciji ???
www.comtradeshop.ba
pomozimo virtuelnoj eBiH da se odbrani od agresora http://www.erepublik.com /en/referrer/dzejs (imate moju pomoć u igri dok ne dostignete level 6)
čuj \"došli smo da budemo sa našim korisnicima\"... :D Da ste korisnicima podijelili 500 licenciranih softvera, tako bi ova vijest i imala smisla... :)
koje dno...
Sedmica je stvarno jaka. Napašće me neki, ali je bolja od XP-a.
al mi upali besplatna reklama.....:) a ja levata majko moja...:) Doje ti ba 3.2gb downloada+0.5mb pach...:)
koliko kosta ovo cudo?
Ma radi li to sranje uopste???