Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Go, go masonery !!! :D
sa kartice na naše i vaše. dugo vam je trebalo :))
@herc ...a \"tvoji\" sve sami konstruktivci :)
@JBT Mislim da ti nije LCD, već sa tečnim kristalom? Klasika. @@JBT Ne mora biti token, već nekoliko godina se po pojedinim bankama mogu naći kartice sa integrisanim funkcionalnostima, kartica i displejčić sa token funkcijom @commi Ne pravi se pametan, lako je singapurcima kad nemaju destruktivne S i H komponente svud oko sebe
papirni novac je vec proslost. samo 10% transakcija je u papirnim novcanicama, barem na zapadu. zasto imamo recesiju nego zato sto je novac sada samo broj u racunarskom sistemu - pa svaka banka moze dati koliko hoce kredita?
Za koju godinicu cemo samo moci koristiti ovakve stvari, papirni novac ce biti proslost. Zamisli onda odluci jedan musliman da izdvoji sredstva za izgradnju dzamije, a ovi tamo cionisti cija je kartica naravno to vide, bice nas na gvantanamu kamara. Sad zamisli kakva ce to kontrola biti. Isto ko da ti svaki dan neko viri u novcanik i u tanjir.
zar vi placate za karticu????
ma yeEebesssss baaaaaa karticu i display na njoj, kad nema love na contu !
ako za obicnu karticu platis 15 KM, koliko bi tek ova bila..
Ja ovakvu karticu koristim već tri mjeseca. Služi mi za generisanje PIN-a za pristup mom računu u jednoj banci u Hrvatskoj. Stvar je OK ali se bojim da je osjetljiva na savijanje. Unutra se nalazi displej, tipke i litijumska baterija. Nemam pojma koliki je vijek trajanja baterije.
...glupih li singapuristanaca...na šta gube vrijeme...umjesto da se lijepo zabave nacijom, vjerom i imenom jezika...i mapama, naravno...