Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bi ovo vidjeli oni bezubi kradljvci sume po konjuhu mislili bi da je terminator ili u najmanju ruku xenophorm.
U RS su sada popularne poluautomatske sjekire.. On je digne, ona sama padne!
bosanci , kad ostanete bez bos- nece ni vas biti
Odgledala do kraja, impresivno ...produktivnost 1000%
Finska masina Ponsse i finska suma. Gdje ovdje Amerika?
raise ur hand if u found this disturbing :S kao u avataru kada posalju robote u sumu, i uniste sve
Ma hajde i nekako sto masine preuzimaju posao, to je vec stara nova vjest. Ali sto preuzimaju i pamet, neki danas bez mob. ne bi mogli ni da zive, masina im diriguje sve.
Ovakva sjeća je užas za šume! Posebno bi bila kod nas, gdje niko ne pazi koliko je posjećeno i da li su zasadjenezasađene nove sadnice.
vidi samo koliko ima kirijaša na ovom članku, a najjači su ovi caps-lock.
oči mi ispadoše,nigdje video priloga starog 2 i po decenije
krušćica na aparatima
Uze mi tekst iz ruku? ... hhaaaaaaaaaeeeeeeeeeeh... nadam se i masinu, bilo kakvu..nemoj nista radit
Ja sa svojom ugasenom motorkom (zbog stednje na gorivu) isjecem svaki dan 10 kubnih metara drva...,sada tek mozete da zamislite koliko bi isjeko sa upaljenom motorkom... ;-)
Puno si "siroviji" od te bukovine koju kradeš...! ! !
mi u republici srpskoj sječemo sjekirom i konjima izvlačimo
Zar funkcija strojeva nije da čovjeku olakšaju rad a događa se to da ga na kraju samo ostave bez posla... Nelogično, ali izgleda tehnologija ubi čovjeka i obogati stranačke uhljebe...
Ima nas koji gledamo i nešto pametno na tv-u, a ne neke farme pinkove i sl. Ovom mašinom upravlja čovjek, a ovako se reže godinama u USA i Kanadi.