Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crko Maršal
ODLIČNO od onih prijasnjih je mozak otisao. Od ovih sluh i to bi bilo to
Ma mozete vi imislit marshal parshal itd. Ma da taj telefon sa mnom razgovara i ima noge nebih mijenjala ono sto je provjereno i cemu cijeli svijet vjeruje a to je iphone... Skoro pa ista cijena a koji ce mi klinac najglasniji mobitel na svijetu ....
nista bez Marsala 😊
..heheheee....k'o da su mene pitali 😉
S tom cijenom ima da imaju udjel u trzistu od 0,00000,01% tj. kupice ga neko ko ima para oa se zahebao i uposlenici firme koji ce ga dobiti na testiranje ili kao sluzbeni telefon.
pa sasvim normalno je da ne očekuje niko na Balkanu da sutra kupi ovaj mob. već kroz godinu dvije kad cijena bude skromnija.
Ma osudjeni su na propast, s takvom cijenom a ne bas dobrim proizvoodom sigurna propast
Da nije na Androidu bio bi super.
Commie, je li ovo tvoj patent? :p
Sad ce bake i dodo smartphone