Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav mjesec, tu nema atmosfere da sagore nebeska tijela kada ulete u orbitu. Spavaš u svojoj sobici - derne te nekakav kamenčić veličine 10 cm i razvali sve.
@ZutiMacor Ti i balistika ko nena i NASA. Nebesko tijelo veličine 10 cm i težine od 500 grama (brzina puta putanja puta masa) pri brzini kretanja od 1000 km/h stvara pri udaru razornu snagu od 5 kg TNT-a.
zrno pijeska ce te razvaliti ako naleti na tebe u orbiti
Ma kakav život na Mjesecu, kakvi bakrači! Dokle će nam kojekavi svjetski jebivjetri i razni hohštapleri puniti mozak ovakvim glupostima. Dok je glupana da vjeruju u sve te laži, biće i ovakve priče. Prvo neka čovjek sleti na Mjesec i vrati se živ, pa neka onda nešto pričaju. Ali da taj Mjesec ne bude kalifornijska pustinja.
Joj glupana
5 sati za jednu ciglu 20x10x3. pa kucu bi napravili za 30 godina.
to i nije neka novost, tako vec zivi srbadija u rs-u
eno muje, otvorio kavacnicu...
Bošnjo nevjeruje u nauku,al zato vjeruje u 40 djevica kad zašehidi.
Kaze mi balija ciji predstavnici njegove vjere se vrte u pustinji oko nekog kockastog kamena. Apsurd. Ali tipicni bosanac. Da ima cim razmisljati razmislio bi prije no sto bi pisao takve gluposti.
Ne moramo mi zene brisati prasinu u kucama.
Nec se ljudi moci krati atmosfera ga baca iz nje. Starim dedama cuna sama ce gore da se dize. Bolann mujoooo ne kuju se konji po mjesecuuuu...
a haaaaaaaaa solarna joga gledat u sunce i zivit u kuci od prasine ah hahahha
ovo mora da je bio prijedlog naseg (ne)uvazenog gosp. El Baketa. Novi projekat nakon kuca od cokolade i vazduha
Sto ne mogu na irende kora
treba prvo srediti stanje na Zemlji..heeejjj, a oni bi da idu na druge planete.
a sta to nije sredjeno na Zemlji,
@provucikarticu a sta je sredjeno? ratovi, sukobi, bolesti, siromastvo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mjesec je luminozno tijelo, a ne terra firma..... pričajte te priče nekom drugom
luminozno tijelo 😄
@_xy_ da, i?
a zašto bi?
Al ga i ovi seru. nemozemo zivjeti ovdje na zemlji pored svih ovih ljepota, a oni bi na mjesecu. Jesu li oni to stigli do tog meseca.
nisu, niti će
sto dalje od djikana