Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga vise boli kita za ekran i ram? Dajte nam bateriju koja ce drzati 7 dana!
Evo ja kažem kako u Švedskoj stoje stvari, ipak je možda uz Norvešku najrelevantnija za ocijeniti najnovije telefone. Za informaciju, više niko ne nosi mob sa tipkama, čak ni stari. Broj 1 je Iphone, pa Sony xperia 1 2 3, pa tek onda Samsung. A ove pizdarije LG, tamo neki hwaei su za zemlje trećeg svijeta, ovdje se to jedino može kupiti u prehrambenim prodavnicama gdje imaju jedan ormarić za bijelu tehniku. A moje mišljenje iz iskustva je da je Sony xperia bog bogova, a taj 4k su imali prije godinu dana u Z2
Sto se ložite. Svi sve znaju o svakom mobu i o s5 i o iphonu6 i td, a svi zovu i pitaju možel se kakav s3 nabaviti povoljno
Ako vec tako stoje stvari u relevantnim zemljama zasto Sony propada i planira prodaju Sony Mobilea da bi prezivio? I ako su toliko superiorniji zasto u svoje premium modele ugradjuju LG panel, isto kao i taj vrhunsku iPhone koji koristi LG IPS panel. Sony ne proizvodi ekrane vec ih kupuje ili od LG ili Sharpa tj JD-a. Sony radi vrhunski dizajn ali nazalost propada i bice prodan kinezima uskoro kao i Philips
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
apple se nemoze takmicit sa koreancima, a lg i ako napravi 3k display samsung ce za pola godine 4k, viditi da su ovi koreanci i japanci s svojim sony-ludi za te stvari, a ovi ostali to tesko mogu pratit kao sminkerski apple.
Ja bih bio sretan kada bi se malo fokusirali na novu tehnologiju baterija, umjesto na mega pixele i Ultrea mega sega rezoluciju. Svima je plafon 2 dana do pražnjenja ako se srednje koriste.
Kad je to LG pravio dobre telefone? Ni 2K se nije proslavio u usporedbi sa HD displayom, isprana slika, a pojede procesor.
Da li si ikada uzeo u ruke G2 ili G3? Da jesi ni u ludilu ne bi napisao ovo sto si napisao...
Buraz ja koristim g2 i telefon je strasan , display super, baterija uz normalno koristenje 2 dana gura ,dok sam sony z2 punio dva puta dnevno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koristim g2 a prijatelj g3, po mom mišljenju LG mi je bolji od samsunga, sonya i svih ostalih, jedino ne znam za iphone jer nisam bas imao priliku da koristim ove najnovije verzije, uglavnom LG za mene s obzirom na cijenu najbolji...
Po kojem kriteriju je bolji od bilo kojeg sto si naveo?
@movie bolji je: veca baterija, tipke na zadnjoj strani, dizajn, veci displej a telefon manjih dimenzija, ois, knock code, optimiziraniji software itd..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Glup naslov, imao je i g3 prvi 2K rezoluciju "najvecu ikada"
Kome treba mobitel sa rezolucijom ekrana koju ima tv, ...miševima.