Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa iskljucit ce sve moguce, osim poziva i poruka i normalno da ce ici 46 dana. Stavi bateriju iz ajfona u 3310 i radit ce vjecno.
Nece vjecno, ali hoce oko 2 mjeseca.
A sta ti to treba kada se zakljuca screen? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Već smo navikli da uz telefon nosimo i punjač sa sobom. Što bar njega ne dizajniraju lijepo, naprave manjim...? Kad ga stavim džep od hlača žene me čudno gledaju koliki je.
Svaki telefon izgleda revolucionarno kad ga poredis sa iPhonom. Ako uporedis sa pravim masinama kao sto je Xperia Z1,2,3..vidit ces da su baterije sa 3000mAh i vise vec odavno tu.
Baš me zanima kako 4000 mAh može izdržati do 46 dana. Poređenja radi skoro svi trenutni flagship telefoni imaju preko 3000 mAh bateriju pa jedva izdrže 2 dana na low usage.
Kada je Motorola ugradila 2012. u Razr Maxx 3300 mAh niko se nije čudio. Mogla je trajadi 2-3 dana, a mogao si je potrošiti dok odgledaš dva filma, cca 3 sata.
...mislim, kako bi ja živio bez 200 aplikacija na smartfonu...od kojih je 196 kompletan višak, koji žaba troši sve resurse, od mojih živaca do baterije...
Jos malo pa ce akumulatore sa sobom nositi
Baterija skuplja od cjelokupnog telefona.
treba kupit dionice
Već postoje Lenovo telefoni sa 4000mAh baterijama (P780, S860....). A baterija će ovoliko trajati jedino na stand-by, mada i to je upitno jako. Inače vjerovatno 3-4 dana osrednjeg korištenja ili 2 dana konstantne upotrebe.
bateriju od 4000 mAh ima prestigio i to odavno... uz umjereno surfanje i razgovor traje oko 10 dana
Zaboravim gdje ostavim punjač.
To nam treba.