Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znatel\' kako se zove kompjuter lenovo nakon 2 godine koristenja? lestaro
za mene je Toshiba na prvom mjestu. japanac je ipak japanac. 100 maraka gore-dole je stvarno nebitno.
Isprobajte ASUS
Ja bi kakav halal kompjuter i cyber bulu:-)
https://www.youtube.com/watch?v=-CrpUU3cCPE
lenovo je kupio IBM..tako da ako mislite da je lenovo nešto loše varate se...
Sad ce Ameri da odma tuze Lenovo, ne mogu oni podnjeti da nisu u tehnologiji broj 1,a nisu ni medju Top 3, sve sto su oni kao napravili sve je to ukradeno.
@pitalac zavisi od modela, al otprilike lenovo je bolji
haj sto su vise prodali Lenovo, ali koji je sad bolji laptop, Lenovo ili HP? :(
ko ovdje koga je.e, u naslovu jedno, prvoj recenici drugo, u tekstu trece i na kraju cetvrto, imam osjecaj da sam prisustvovao utrci formule 1, i ko je na kraju pobijedio zna li iko, lenovo ili hp?
@muha lenovo i jest IBM
joj , 30 godina kontam, hp, ibm, dell to su igrači svjetski... i onda preko noću,neki lenovo postane najveći svjestki proizvođač niđe veze
ja nemam za kifle...
ma ovo zbog cijene ,,jeftino je najprihvatljivije na tržištu,,meni kad je crko ovaj Lenovo samo sam ga morao baciti,,nema dijelova ,,pa ne ležim ja na parama,,
a ja im kazem KOVA www.apple.com