Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos malo i sve ce se u zivot raditi sa 3D printerima, evo malopre citam u prethodnom clanku, pravi kucu, i nema sta sve ne sa tim printerima, jos malo i drogu,lijekove, sve ce se praviti sa tim printerima! Ma nisu normalni bem i njih i 3D printere!
Ako isprinta buredzike u obliku jabuke,jel se to onda pika u zdravu hranu?!
..........jel može poticaj na ovaj printer?....................
Da li su oni pekaci za kruh, koji zapravo izmijese i ispeku kruh i koji se mogu kupiti za 30tak eura, zapravo 3D printeri hrane? Sviranje kurcu.
Ima li neko download link za ovo? :D
Printa li suho meso, baklavu, burek....?
Jel ima neko template za sarmu? Hoce li biti na torrentima skoro?
Dok ne isprinta cevap ne isplati se kupovati
I meni , i to desetku , da budem sigurna da ne haluciniram :D
Hahah G.Novinarka , pa ne mogu da vjerujem da se i ovdje priča o ćevapima:) Upravo sam iznijela dobar prijedlog onom Direktoru, pogledaj na mom profilu:) @text_razuma samo da te lijepo pozdravim :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)