Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja bolest
cc cuj kupuje ipod trogodisnjem sinu... nije kako treba ni doso na svijet a vec ga pocinje trovat s.ranjima... svasta
Imaju popust. Zato čekaju i kupuju prvi dan...nisu to naša posla..gdje je popust da ono što kupiš će da ti crkne 5 dana nakon isteka garancije...mali smo mi, maaaali..
Glaj ti ovih dijabetičara , vid ih kakvi su sestrem nogama u glavu udarat
de.bili...
jel doso na pijacu otoka?
Kako bih im bombu bacila u red..
Nisam ni sumnjao da ce se retardi u hiljadama nagurati u redove kako bi bili \"prvi\" koji su ga nabavili. To sto ce ih Apple za 6 mjeseci zayebat i izbaciti na trziste novi tablet kraj kojeg ce ovaj star 6 mjeseci izgledati prevazidjeno nema veze... o tome ce razmisljati za pola godine, ima vremena, daj sad prvo ovaj da se kupi sto prije pa cemo dalje vidjeti... Dok je ovaca, bice i Apple-a.
levati!! odeš kroz par dana kao gospodin i uzmes jedan ili dva
Bolest !! Nikad u zivotu necu kupiti iPhone niti bilo koji drugi touch screen !
ma lažu, i ovakvi izvještaji su dio medijske kampanje. apple plati nekoliko klinaca da čekaju u redu pored svake trgovine i time nalože i ostatak naroda, a zatim sve to još dodatno napušu preko medija i javnost ima dojam da se tamo stvarno prodaje nešto vrijedno i da netko ne može spavati dok to ne kupi. kapitalisti odzvonilo vam je, zatrovali ste cijeli svijet svojom pohlepom i bijedom.