Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imam ovog borca na gtalku.. dobar je lik i mladji od nas
joooj, jesu turci hebn.uli srbma mamaru na košarci večeras! jooooooooj, jest mi dragooooooooooooooo!
ja fkt ne znam sta je ovdje dobro? Ukucam neki pojam, i ako mi ne pogodi sta onda? A ovo radi na prinicu - sta bi ukucao na youtube-a, pa najvise posjeta sto ima izbaci klip
Morel\' se kako dobiti u guglu pos\'o preko veze? U mene mali zavrsio mekteb
Izmislio sam naj vece lopate na svijetu, niko me nije zaposlio kao buldozer, tako da ovaj moze da mi podudla onako sportski ! Alija Sirotanovic.
Svidjaaa mi seee :D Nema vise cekanjaaa
ovo bi u bosni glasilo ovako, eto mi cemo vidjeti sta se moze uraditi, i ako od cistacice tide mali onaj bez osnovne ne bude htio biti direktor razvojnog sektora. ti ces biti, ali program nam odmah daj za svaki slucaj. nije ti program bog zna sta, al eto.