Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja kad sam sa 9 godina pao sa tresnje nisam se vise zivciro nego danasnja djeca ako im ne lajkujes status
kod nas djeca il duvaju il bildaju il igraju canter strike...za ove sto duvaju ima nade a ovo drugo dvoje..boze sacuvj
Cuj ostecenje mozga, igrajuci sam naucio engleski jezik, zavrsio gimnaziju, nikada engleski knjigen isam morao dohvatiti, i nista ne navode koje igre nego pod navodnicima sve igre, ima igara, gdje treba razmisljat npr portal ili tomb raider (stari naslovi) i mnogi drugi, gdje trebas kontati malo, povezivati stvari, ako cemo tako, onda skola unistava mozak djeci. Bolje bi im bilo da nekad sjednu odmore i odigraju koju, ako nemaju nista pametnije raditi ti britasnki naucnici, slazem se da neke igre imaju, koje su preglupe, kao sto su mmorpg, ovo kazem iz iskustva, jern emas nista raditi vec samo kao budala obavljati iste funkcije sto duze na tom provesti vremena, kako bi se mogao pokazati pred svojim \"frendovima\", za fb se takodje slazem, ali ipak to se opet svodi sve na pojedinca,a ne na grupu.
Igram na moltenu www.molten-wow.com
za ove sto igraju WOW. Jeste gledali onu epizodu south parka kada se navuku na WOW. Ako niste trebali bi...pronaci cete se tu ;)
@lich king na kojem si serveru :D
e moje nece znati da postoji FB, a naravno postojace i redukcija interneta kao i TV-a
http://www.guardian.co.uk/science/2010/jan/10/greenfield-redundancy-royal-institution btw \"sifra sa sa slike iznad\" mi je bila O T R O V :)
Zasto ne navedete da ne postoji ni jedan naucno priznati test koji dokazuje da su ovakve tvrdnje tacne. Kao i to da se vecina psihologa i psihijatara ne slazu sa ovom babom. Ovakve gluposti su isto govorili i u vezi televizije i muzike kad god su se struje kulturnog razvitka kretala u suprotnom pravcu zadrtih tradicionalista. The Guardian: Susan Greenfield sacking: Now the Royal Institution can focus on science
Bolje igrat WOW-a nego sve to .. CS je dosadio ! Bildanje pogotovo ! Duvanje jos vise ! Facebook ! Vise mi se ljudi javi na WOW-u nego na FCbuku .. Znaci , igrajte WOW-a !!!!
Nema vecih degenerika od onih sto tvrde da su nebeski narod, sto prave zid izmedju istocnog i zapadnog sarajeva pa ga je sfor morao rusiti, od onih sto tvrde da ce napraviti ljepse i vece i starije sarajevo od \"njhovog\". Nema vecih degenerika od onih sto tvrde da su miroljubiv narod a pjevaju o sovojoj drzavi da nije mala jer je stoput ratovala. Pa ako je neko stoput ratovao kako moze biti miroljubiv??? Poslije ovoga ove nekakve igrice i internet su nista
Haha cuj nek osjete travu pod nogama, jel ovo samo za selo ili ? Ugrozeni su mladi za pc-om, a ako su napolju drogiraju se, piju, kradu, bodu se, onda nisu ugrozeni, hahaha naucnice u kojem svijetu ti zivis?
eto nek su kod nas djeca zdrava,odrastaju gledajuci klanja i mrznju,citava nacija su nam monstrumi.
Uh jesi skonto dobar fazon. Sledeći put napiši evo neko mini istrazivanje ko misli da je degenerik nek mi lupi minus btw ko voli jesti govno?
Sistem pravi od djece degenerike.Obrazovni sistem,političari,televizija itd.Djeca se okreću igricama jer im je to bijeg od surove realnosti u kojoj žive.Naravno ne treba ni u čemu pretjerivat,ali čisto sumnjam da je ijedna igrica kriva za stvaranje degenerika.
evo neko mini istrazivanje ko misli da je degenerik nek mi lupi minus btw kosovo je srce srbije
Aj neseiro sviju ti jacitav zivot na comp a nist ami nije bUHAHAHAHAHA