Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
varanje majka svih uspjeha :D
Ja nisam znao skinut igricu a kamol cheat za varanje HAHAA
Retardirana aplikacija
Pratnja ...
Samo retardi igraju ovu igru. Vrijeme ode na ganjanje pokemona, i jos dodatno odajes svoje osobne informacije na mnoge nacine. Ljudi niske inteligencije ovo igraju. I P.S. takodjer daju minuse na ovaj komentar isti ti ljudi. (Mnogo cu plakati kad to vidim :P).
DA BOGDO TRAZE POSLA KO STO TRAZE POKEMONE..
ja što raja smori sa ovom igricom, stvarno mi idete na živce svo koji ovo igrate
Još jedan CIA-in projekt koji ima za cilj da vas špijunira. Nije li čudno da jedna aplikacija zatraži baš sve vaše podatke i plus lokaciju i kameru? Osvijestite se, ljudi.
Mislim da je prvenstveni razlog igre bio prikupljanje licnih informacija korisnika. Pokemon go igrac daje potpuni pristup Niantic Labsu i Nintendu da pristupi njegovom Google accountu, sto znaci da oni mogu pristupiti Gmailu, historiji Google Maps i Google Search, privatnim fotografijama, mogu cak i brisati dokumente sa Google Drive i ko zna sta sve jos. Ovolika zarada na Pokemon Go je samo kolateralna steta primarnog cilja, tj prikupljanja informacija.
hehe... ja prijavio na punicin account...
vala mi ima sta i naci 😂
Početak igre pokazuje tri pokemona u tvojoj kući. Dakle ako ne mogu sa google Earth da vide uunutrašnjost objekata, onda će to preko igre. A vi samo izvolite.
nalijepiti crnu izolir traku preko kamere. :)))
mrs
Nego sta ce drugo radit?
https://www.facebook.com/U%C5%BEivo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357/