Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost, po ovoj cijeni, sa ovom konfiguracijom, ovo nije najjeftiniji tablet. Tableta 9,7 inca po toj cijeni, sa Androidom i losom kamerom od 0,3 px ima na trzistu EU koliko hoces. Onaj koji je autor ovog clanka kojeg su ovi kopirali, je dobio pare od Aldija da napise clanak. Uglavnom sto se tice ove stranice i vijesti inace, potpuno nepotreban clanak. Takvih tableta u EU po toj cijeni i konfiguraciji, koliko hoces. Bila bi zanimljiva vijest da sa tom konfiguracijom kosta duplo manje. A za tu cijenu, nista vrijedno clanka.
cuj aldi... valjda HOFER.... ;-)
Aldi je inace moj dobar drug...
Ako je jeftin sto je 96 Eura xD !!
Kinez koji kada se kupi na Kineskim stranicama kosta 90$ s dostavom,ostatak novca vam uzmu za logo medion,isto rade Prestigio,Go Clever i kamara drugih proizvodjaca tj. nakupaca,cudi me da Bira nema svoj tablet.
E jes jeftin u p.m. Pik zakon!
za surfanje bolje i ne treba
96E, a u naslovu pise da je jeftin??
S obzirom na konfiguraciju, nije jeftin ni za Svabu, tacnije nije jeftiniji od konkurencije, a pogotovo ne toliko da bi imao svoj clanak u jednoj brdovitoj balkanskoj zemlji.
Sony je Sony Fico je Fico Mercedes je Mercedes Jedan je Safet itd.
"Kompanija Aldi" hahahhahha
stvaarnooo?