Novost na tržištu
1
Kogan predstavio smartphone Agora
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca pa nije isti GALAXY SAMSUNG
Treba tehnologiju uciniti dostupnijom! Samsung i Apple dizu cijene u nebesa za mobitele slicnih specifikacija.
Prije su se telefoni makar razlikovali,sada sve isto sranje... Sjetim se motorole koja se okrene za 180 stepeni,kako je to mocan tel.bio,makar po izgledu,ili nekih sony-a kojima je antena izlazila kada ga otvoris,i mnogo drugih.
za one koji su procitali clanak o tome da axe salje 22 osobe u svemir... prijavio sam se i bio bi zahvalan kad bi glasali za mene.. mozda ima nade.. :D link na koji mozete glasat : https://www2.axeapollo.com/bs_BA/47688/azur-bjelic
Da hoce Nokia preci na Android bili bi opet nesto... A ovaj Kogan je nidje veze...5" ekran sa rez. od 480x800 pfff.. Moj mob od 4" ima Full HD rez.. Ovaj mob nema svoju temu nego koristi od Apex-a..
Cuj ovog sto hvali nokiu...nokia je prije bila ime i ja sam se zaklinjao u nju(nokiu) sad je to kompanija koja polako propada a sve zahvaljujuci Androidu...
Ja došao da pročitam o toj "novosti" na tržištu, kad ja tamo, ono ništa novo... Osim ekrana od 5 inča sa rezolucijom od 480x800... fakat nikad gore rezolucije za 5 inča nisam vidio.
...3310...
Kakve budalastine. Kao da ljudima pored Nokie treba bilo koji drugi telefon. Pogotovo djecurliji koja trci za tim stvarima.
@medo mozda apple ali brate samsung kad kupis nema sekiracije... ovo je najčešće smeće ja kupio nakav tablet zlj starom brate cuje se iz njega ko iz parobroda ccc