Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu da ne odgovorim htio sam da kupim jos jedne slusalice za iphone cisto ako se postojecim desi nesto neplanirano. odem na eBay, gledam orginal Apple po 10$. ok. nadjem kineza za 1$. citam karakteristike. raspon frekvencija u hercima itd. sve navedeno isto kao kod applea. bogat i jak bass. sve moguce tehnicke karakteristike su iste. dakle moraju zvucati isto a 10x su jeftinije. na kraju krajeva \"isto je to samo apple udara cijenu\" kako bi mnogi rekli - i tako kliknem Buy. Dosle slusalice. Hajd na stranu sto je kabl odron kvalitet koji vidis cim ih uzmes u ruku nego je zvuk nesto najogavnije i najsiromasnije sto su moje usi cule u zivotu. ko sa dna kace. Tako da u buduce nisam bas siguran da cu vjerovati kinezima kad napisu karakteristike za bilo sta. Veca je sad steta taj 1$ u prazno nego ovih 9$ od kojih bi mi bar usi uzivale. Mozda sam budala ali ja to tako gledam i kalkulisem, a vi slobodno kupujte sta hocete.
A ako si ti ikad drzao i jedan Kineski proizvod u ruci onda si mogao vidjeti sam koliko je to losije od Apple-a po bilo kojim parametrima. Ako si mislio da su to identicni dijelovi iste kvalitete i da se prave po istim karakteristikama u istim fabrikama a da Apple samo opali cijenu na brand - grdno si se za&%$ao.
ovi kinezi su ludi ko struja...
Pa dobro ako ste ikad imali Applov proizvod u ruci onda ste vidjeli da piše Designed by Apple in California, assembled in China tako da ne kontam kako može biti kineski proizvod smeće kad su isti dijelovi. iPod može proći, za sve drugo tu je Lenovo :)
Sve je super sa ovom stvarčicom(IPad) osim jedne a za mene najvažnije koja se zove cijena.Ipak je bolje još malo dodati koji dolar i kupiti pošten laptop umjesto te igračkice.
Prvo PP88 ne kosta 440, vec 360 dolara. Dolazi sa WiFi a moze imati i 3G. A molim te kako su mogli klonirati ovakav proizvod. Hajd molim te neka bilo ko zamisli kako bi touchscreen tablet mogao izgledati nego ovako. Nema nijednog drugog nacina da izgleda. A nije sada nuklearna fizika da ti sine ideja za ovakav proizvod. Ocigledno je bilo vec 2 godine sta ce sljedece Apple izbacit.
Dobro majku mu kako glupa vijest. Gdje kineski dijelovi mogu biti bolji od Apple-ovih. Junk najobicniji. Apple rules!
thenextweb.com
Jos jedna shit iz Applea - a ... Mislim ako cu vucarati ovoliku stvarcinu sa sobom onda cu vucarati neki laptop pa da bar mogu uraditi nesto (netbook)... Mislim ovi filozofi sto pamatuju koji je proc bolji i sl treali bu da znaju da tja appleov procesor moze nesto pametnije nebi bio ovo uredjaj samo za surfanje i mejlove i pokoji film (naravno ne HD).. I nakraju Q7 Anchros i slicni uredjaji puno prije njega su na trzistu se pojavili pa niko nista ... Apple je najveci prodavac male u istoriji imali su dosada samo dvije tri dobre stvari ovo je sve ostalo aj zdravo Ovo vam prica neko ko i dan dans cuva Svog prvog originalnog MAc-a
E al\' ste maheri svaka vam cast! Pa sto ne postavite malo vise slika ove cigle? Najveca prednost iPada nad svim ostalima je ta sto nema ushljivi windows za OS! End off story Daj da ga vidim kome je bolje ovo od iPad-a? http://besttabletreview.com/the-apple-ish-10-inch-ppp88-tablet-pc-by-shenzhen-dragon-brother-industrial/
ovaj tampon je samo sminka i nis vise
Ne bih kupio kinesko smeće da je razlika 500$ a ne 50$. Sa druge strane presmiješni su recezenti što pišu ovakve tekstove, porede karakteristike uređaja a na slici se dobro vidi da nemaju pojma ni koliko memorije ima iPad.
stani ipad nema OSX, a ovaj P88 ima W7.....ja hocu ovaj P88 hvala....
Kina ide da srusi Japan prvo zbog njegove blizine, onda dolazi i SAD te njihova industrija! Japanci ostadose igrati pc igrica, a Ameri u mcdonaldsu da se truju u medjuvremenu!
@@Ja Nisu, već mogu biti samo jednako dobra kao ostala auta. Sve ostalo su predrasude. Nijemce samo mi sa Balkana vozamo i kunemo se u njih. Arapi vole japance iz nekog razloga. Kad jednom ostaneš u pustinji u kvaru onda počneš malo drugačije da razmišljaš. Po njima japanac se nek kvari i najbolji je na svijetu.