Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozel ga i popussiti
Moze kad ga krekujes hahaha
Samo pazi da imaš kredita, jer ako ostaneš bez kredita osta ti ć una zaglavljena a rezervni dijelovi iz Kine dolaze dva puta godišnje
Ovaj svijet jednostavno treba jedan veliki RESET.
meni ovo djeluje kao ono u pornjavi gdje proturi ćunu kroz zid i ona se nasadjuje...... :(
Mislim da ovo nece koristit ni 0.0001 posto stanovnistva ali bez obzira na to zasto se pljuje sve i pise nesto tipa svijet treba reset pa hajmo se svi odreci i savremene medicine auta aviona motora struje kanalizacije radija tv interneta laptopa kompj itd itd itd Da se ne lazemo sve je to samo olaksalo zivot svima nama
Inovativno baš, dobro za starlete mogu sad i da ljube i da naplate. A mozda moze i vise musterija opsluzivat u isto vrijeme pa moze umnožiti profit.
Sega mega drajv-rece Rambo🤣
webkiss
Sta rec? Kinezi
Malo moderniji Vibrator
A ima li kakve doplate za dojke u vidu platiš lijevu - desna gratis? Usne naprijed a sise sa strane. Nešto tako? Ima li ?
E još je to falilo. Sad još I donju "intimu" spojite I ne moramo se vise uopšte vidjati.
Ljubi kuvac odsjekla mašina.
Zadnji vakat doš'o
pripadnici Nase stranke u ekstazi
Ima ovo još aplikacija, prilično neistraženo područje......
Ma mogu se i pornjave snimati s ovim mašinama, bit će bolesnika koje će paliti mašine.