Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li u Federaciji neradni dan, zovem Univerzalno na tri broja, ne javlja se niko?
Još Apple ima jake sigurnosne provjere i zaštite, a zamislite šta će se jednog dana desiti Android ekosistemu gdje je bitan jedino kvantitet aplikacija i gdje svako smeće cirkuliše ovim telefonima.
Nisu ni ljudi koji ovdje imaju iPhone nikad imali problema.
Sta ima "najsigurniji, najljepsi i najbrzi sistem"...iPhone je za budale.
Najbrži jeste, sigurniji od Androida sigurno jeste, a koliko je kome lijep stvar je ukusa. Pretpostavljam da si korisnik Androida i kudiš Apple zbog jednog propusta, a to je kao voziti golfa 2 i kuditi BMW-a zbog jedne saobraćajne nesreće. Ne može to baš tako.
Pa iPhone i dodje nesto kao BMW, ali s motorom od 50 konja, karburatorom i vazdusnim hladjenjem. Al hej, bitno je da je BMW!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Poruka podrške za sve vlasnike ajfona i drugih apple uređaja u Kini. Braćo uz vas smo u ovim teškim vremenima.
ja znam da svi pusimo foru na aplilacijama skinuo sam par na moj tel (android) kad to usteka tel milina naravno da budu obrisane sa stora za kratko vrijeme ali ovo uopste nije nova vijest to je svakodnevnica i na androidu i na iosu....
Pomolimo se, svako na svoj nacin, za unesrećene Apple fanboyse u Kini.
Eh Kina...