Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@volimnauku hahaha nick ti je paradoks da voliš nauku znao bi da su zapadnom svijetu SAPUN donijeli baš arapi :))) a pročišćava li ovo i fluor??
viktor schauberger je ovo davno uradio
mi smo ba.lije velikog Alije, a to sto si ti ljubomoran tvoj je problem :((
holandjanin nije izmislio nista. samo je prirodni proces preciscavanja vode donio na malu skalu!!!...sta mislite kako se voda sama preciscava,mislite da zagandjenje samo ode..NE glina se ponasa kao jonoizmjenjivac. tj zadržava necistoce na sebi i propusta cistu vodu.keramiscka posuda je napravljena od gline koja je spoj više vrsta silicijevih soli (da dalje ne ulazimo u hem sastav) pomjesao ju je sa pilotom da je napravi poroznom da voda u suštini ima gdje prolaziti.!
realno holandski prote.stant ili a.teist je IZUMIO nesto sto ce lije.na, zatuc.ana, reta.rdir.ana mus.lima.nska gov.na koristit jer m.uslim.ani za 1500 godina nisu bili u stanju ni stol ni escajg usvojit, go.vn.a i dalje kolektivno jedu sa poda, po.ga.nim prstima zivila nauka, sm.rt rel.igij.ama, posebno de.bil.nim ko isl.a.m
Jest lud đevđir :)
interesantno...a moze li vrsiti i desalinizaciju?
@kljukuša ...izvini...isp\'o ti pedeve :)
neće daleko stići jerbo nije od koristi uvećanja opšteg bruta i neta,a dobra stvar
Holandjani su najveci prevaranti na svijetu! Tako da me ne bi iznenadilo da je ovo jos jedna u nizu prevara!