Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusti ba to, slušaj ovo... Jel ko ondako da zaradi šta, a da se puno ne za***e? Radi se o poslu preko neta, kliknes par reklama dnevno i imas oko 0.80$ dnevno na pocetku, a kasnije, kao sto ja vec imam je oko 15$. Nije zafrkancija Boga mi... ko mi ne vjeruje nek mi se javi eto bar da popricamo... Eto ako hoce ko nek mi se javi na FB http://on.fb.me/1jWeVcL.
haha, nema hajra od klikanja jaro
_"AI Interactive iza sebe već ima igru "Trivaders", takođe dostupnu na Play Storeu, te browser igricu "Dragon of Bosnia". U planu im je nekoliko novih igrica i nadaju se da će uspjeti izgraditi ime u industriji videoigara." Bravo momci i SRETNO u daljem radu!
Bravo momci ! Igrica je odlična, ne mogu da prestanem igrati !
Ivan Ramadan - Ili si brat muslin ili si dusman Srbin / Hrvat Ime Ivan - porjeklo Rim Prezime Ramadan - Porjeklo Arabija / Turska Ko je ono poturcen... ma 500 godina su Ramadanili Srbi
@johnkarinaš Kakve veze ima ko je Ramadan hebo ti on staru babu u zub, Bolesniče moraš ti ljudima pokvariti dan sa nacionalističko četničkim prolivom.
Ja xivim u BiH gdje me se svakodnevno Cetnici i Ustase pucale, i sad nakon rata svaki dan to isto rade samo na 'diplomatski' nacin. Moj point je da je to nama svakodnevnica, htjeli mi to ili ne. Sve dok se ne probudimo i shvatimo da medu nama zive ljudi koji su do jucer glumili bratstvo i jedinstvo i onda se probudili jedan dan pa nas klali i sad ti isti zive medu nama i govore nama da smo bolesnici i nacionalisti... sve dok ima Hrvata i Srba u BiH, tu nema raspleta... koliko god ja htio mir i stabilnost to ce se tek desiti kada se svi neprijatelji drzave isptrijebe
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
I like it wery much, nice jab gais guis gays gais uhh jes ovaj dobar engleski za zajebanciju
bravo momci !
treba igrat "daj Dodiku zlato" odlično utječe na raspoloženje