Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo seljačina američka...
DA NEMA WINDOWSA TKO ZNA STA BI BILO INSTALIRAO SAM JA SVE MOGUCE POZNATE PROGRAME LINUX UBUNTU ZORON MAC OS X ITD ITD NEMA NISTA BEZ WINDOVSA TO JE SIGURNO
MS je pao qrcu za uši....da nije masonerije koja korporacije drži na win-u, propali bi davno...
Mozda je u pitanju transfer i Imtec
Konačno da i on ode..drago mi zbog Microsofta jer nije postizao rezultate i stoga je davno trebao otići...ali nekako mi je i žao...to je Microsoftova maskota, zaštitni znak kakve druge kompanije nemaju u smislu menadžmenta. Developers, developers....nema dalje :D
Najbolje bi bilo da kupe yahoo, ionako su ga skoro kupiti, i nek stave za predsjednika Marissu Mayer :)
...braćo, kakvih mi experata imamo...da pošaljemo?
Hitno nek se sastane štab i baci im 6-7 naših najboljih eksperata. Pa nećemo valjda dopustiti da bratski narod Microsfta ispašta. Odmah i 3 kanadera da im se pošaju u slučaju požara ili kakve druge nevolje.
...imamo mi experata "razorne snage" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Microsoft je izgubio dominantnu ulogu kao opskrbljivač softvera" Napravio sam račun samo da komentiram ovu glupu izjavu novinara koji nema pojma o čemu piše. Microsoft nije ni u kojem slučaju izgubio dominantnu ulogu kao opskrbljivač softvera. Office alati su najpoznatiji uredski alati, koji su daleko ispred svoje najbliže konkurencije, ako je i imaju! Windows također. Windows 8 ja lošije prihvaćen zbog toga što je više usmjeren prema mobilnom tržištu, što ne znači da nije odličan sustav, jer to i jest!
...e, i ti za svašta praviš račun :)...kako je u logosoftu ?
Izgubio je i to dobro, od windowsa najviše zarađuju, a windonws 8 se nije pokazao kad neka revolucija.. trebali su barem bolje metro napraviti, i da ima barem 100-tinjak boli-glava igrica samo za metro :D A i za aplikacije isto tako.. A ovako su napravili mogućnost da se prave aplikacije, a nisu nijednu sami napravili kako treba.
O ne, ..., :(