Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba napraviti ručni top koji puca EMP (elektro magnetni puls) da prži hardware ovim remote uređajima
sranje u sitno granje.....
ha ha molotovljev koktel i nema ga popala maca
ha ha tebi, raskomadao bi te taj mitraljez vodjen kamerom koja te vjerovatno vidi i kroz zidove.
Nece im to pomoci kad se Arapi udruze i krenu na njih.
Harapi da se udruze? Pa njih ni muhamed nije mogau udruziti! Previse su oni sebicni da bi se ikada uruzili.
@god Free Polako, mora se ispuniti vrijeme za to, treba doci kako vi kazete mesija, mi kazemo dedžal, poslije toga ces vidjeti sta ce se desiti sa izraelom.
Sjede otac i sin u kući. Pita sin oca: "Tata kakav ti je to daljenski?" Otac: " Ma dosadno mi sine pa malo granatiram "sitnu buraniju" od koje je i Bog digao ruke"
Malo veci traktor, bolje da ga prikace na neke plugove pa da ore zemlju
Nikad robot nece zamjeniti hrabrog vojnika, nije stvar oruzija vec hrabrosti mi Bosnjaci Armije Republike Bosne i Hercegovine smo dokaz kako se to radi, hrabro, efikasno, dostojanstveno. Ne do nam Bog da postanemo ko Izraelcani jevreji nad kojim je pocinjen genocd a oni danas isto i gore rade nevinim Palestincima, kakav prokelt narod ti koji to rade
Da li um svoj koristis ili prosipas krilatice za djecu? Da ti dam mac, konja, oklop i da ti dam nadljudsku snagu i hrabrost a meni M48 tandzaru i dva metka?
@sorabdrinaserb Bosnjaci to ne rade jer nije u skladu sa moralnim pravilima ratovanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Palestinci na aparatima.
Sad će ga malo testirati na palestincima