Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kontam neki bag (grešku ima telefon) kad ono ljudi koji on-line prodaju nemogu ispoštovati sve zainteresirane za ovaj mob.
Faat je pretenciozan naslov, nidje veze.
apple je apple ba imam pc xP i vjeruj mi xP razvaljuje
mozda ne bi bilo lose kad bi neko promjenio ovaj naslov... daje potpuno drugi dojam o tekstu, sve dok ne procitas o cemu se ustvari radi kvaliteta pisanja na sa-xu je totalno opala zadjnih mjeseci, sta vam se desilo? malo placate prave novinare?
Jbt, fakat ne kontam sta je to toliko interesantno u iPhone-u??? Smece obicno od telefona, nekim Nokiama N serije moze samo dupe lizati. Imam osjecaj da bi se raja nafurala i na go*no, samo kada bi bilo iGovno by Apple.