Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hmm interesantno ali opet ne i tačno u potpunosti, a evo i kako i zašto ... iPhone dekodiranje ili da budemo precizniji neophodni unlock i još neophodniji jailbreak gotovi su za pola sata, nakon toga sve radi normalno (i ako radi i prije, ovisno i stručnosti korisnika). Ako pak korisnik ne zna da rukuje sa jail appovima, onda je to njegov problem, mislim problem je generalno što ljudi trče da kupuju iPhone, a isti baš i nije za tako široke mase. Na kraju krajevav kupiš tvornički otključan uređaj i mirna bosna. A to za javljanje je nemoguća mislija koja se dešava samo u slučaju ako imaš instaliran tool za krađu. Po pitanju naših operatera, ja u ludilu ne bi uzeo ništa preko njih, bio to Telecom, Eronet ili bilo koji drugi. A čekati da oni uvedu kakav gadget ... pa to je ravno operisanju od IT svijeta.
Koristim iPhone gotovo 3 godine, a ostale produkte Applea više od 8 godina i to što pišeš većinom je promašaj. A poseban dio je lupanje o \"skakanju\" računa, ne znam ko ti je to napričao ali to su puke gluposti. \"Telefon\" (koji je mnogo više od toga) preporučujem svim ljubiteljima tehnologije i kreativnog softvera.
sta mi vrijedi , kad u BiH nemam apple store.
I-phone je definitivno najbolji mobilni, sa najboljim aplikacijama i vrlo lak za korisnike, i-phone 4 ima tu smetnju sa antenom moze se rec da je napravljen za lijevake jer ce oni drugacije od desnjaka telefon drzati u desnu ruku a lijevom ce upravljti telefon tako da antena gubi signalzbog zatvaranja rukom sa desne strane gede se i nalazi. to mu je jedini mankament a i nema puno extra od svog predhodnog modela 3gs, osim nekoliko extra senzora koji analiziraju svaki pokret u krugu od 360%.