Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pukla gefufna
tocili svakakvo gorivo eto to ti je 😊
Kisik se ledi na -218 stepeni a prelazi u stanje gasa na -182 stepena, samo tih 36 stepeni je u tecnom stanju, pa pretpostavite koliko je tesko u raketi odrzavati taj raspon temperature.
Ko bolan ovdje zna ko jr Elon Musk i sta je SpaceX.... vecina misli da su to neki marsovci.... bolje vam je da pisete ko je rakiju u hadzicima ispeko
Pozdrav, ako si za još jednu avanturu u kojoj možeš postati predsjednik, član kongresa, novinar, vojnik, radnik ili vlasnik fabrika onda si ti onaj koga trebamo u igri https://www.erevollution.com/en/register/53383 . Pridruzi se nam i skupa ćemo napraviti eBiH boljom i jačom. Sve upute i pomoc koju mozda budes trebao ce vam biti date u igri, kad se prijavite ona gore naveden link. Lijep pozdrav i očekujemo te.
Buuhahaha koji cirkus :D kljukaju nas pričama o osvajanju Mjeseca, Marsa i ostalih plneta a ne mogu raketu da dignu u atmosferu...buuhahaha
Barba, ponudi im svoju nesebicnu ponoc i expertizu.
@Barba Dignu u atmosferu? A kad raketa stoji na tlu prije lansiranja, jel to kao ispod atmosfere?
što boli Bošnjaka briga za nauku, imamo mi bureke, turbofolk i vehabije to je naš odgovor... Kakvi smo blago se nama