Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje si 071 ;-) PoDApisujem sve sto si HIM rekNUO. Imas li i ti spremne kokice i baterije za daljiski Hupravljac kada BIDNE zanimvljivo na sateLAJTu?
\"Ja sam Sarajevo Nekad bio grad Protjerase gradjane Osta bijeda i jad \" Istina! Samo sto to njih ne boli. Cak im je i drago sto su se rijesili bivsih sugradjana. Problem je sto nema vise od koga sta da se otme, kupi budzasto, a skupo proda. Nema vise jaja po pet maraka. Sad su oni sto s kesom dodjose u grad od tih haram para kupili cijeli grad, a IB-u drago sto se docepao asfalta pa rade s njima u tal. Dzaba im sad sve, kad je doslo vrijeme da im se sadaka polaHko ukine, ujedno plate kamate na kredite sto su na racun tudjeg podigli, a svijet digao zidove oko njih gore od p..a..l..e..s..t..i..n.s..k..i..h.. Doslo vrijeme da se vrate dugovi, a banke ne gledaju naciju (za razliku od ambasad i konzulata).
Ja sam sa Svrakinog Zena mi je Raza Ko je takne Bice mu dzenaza Ja sam s Otoke Ime mi je Meha Cakija mi ostra Ali ruka mehka Ja sam IB dijete Sa druge planete U Sarajvo doso Da svi vi odete Ja sam mali Kockasta mi glava Valjam bijelo, zuto A mara je prava Ja sam Sarajlija Ko se mene sjeca Kada mene protjerase Dodje bagra najveca Ja sam Mujo s Bjelava Garantujem kozom Ko mi se obrati Izboscu ga nozom Ja sam Caco Sa memli sam strane A Sarajlije prave Trazite na Kazane Ja sam Ejup posteni U vili od Slobe Po svijetu me tuze Jao ljudske zlobe! Ja sam Sarajevo Nekad bio grad Protjerase gradjane Osta bijeda i jad
ni srbi ni bosnjaci ni hrvati nisu civilizirani. Kad to majmuni shvatite, onda ce mozda biti bolje u BiH.
srbi civilzovani? hahahaha, koji vic, predobar
Sabane nije tu za tebe to je za civilizovanu raju
sta ako prnem?jel\' to nitro