Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad mogu gledati komsincu kako se presvlaci i tusira mmmmmmm
pa ovo je strasno!!! zasto zakon ovo dopusta??
i haj ti sad guzi dok ti ovo čudo zuji oko glave
. @j*ga procitaj info o ovome http://www.etronmarket.com/sigurnosni-uredjaji/digitalni-diktafon-i-snimac-telefonskih-razgovora .
sami ćemo se upropastiti,uništiti..više ni u čemu ne vidim zadovoljstvo..djeca nam se neće imati čega sjećati..nema ćari zaljubljivanja..nema ćari igranja lastiša,lopte..nema praćki..izmedju dvije vatre..monopola..nema plazanja na najlonske vrećice..nema pravljanja snješka..nema žmire..žalosno gdje ovaj svijet ode.
Tako sam ja spijunirao djevojku...i saznao da me vara...k*rva. Necu vise nikad, niti kome preporucujem, ako zaista volite tu osobu!
Pa sta je s ovim ljudima...stvarno svijet ode u tri p**** m*******!
zar je legalno to raditi, i prodavati takvu opremu pod \"igracke\"???
Big Brother
Igracka Novog Svjetskog poretka !
Bolesnici izumili igracke za bolesne!
zasto zakon dopusta? zato sto ce nakon ovog da se pojave gadgeti za kontraspijunazu, koji ce biti malo skuplji od ovih, pa ce tako ukrug da uzimaju lovu idiotima...
Ubilo se za mahalske price.
Super! Čekam da kinezi iskopiraju i onda prodaju na ebayu po 20 usd.