Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE VALJA IGRICA
super borba
sta se primate muslimani, obicna igrica
ako je nekom ova igra uvredljiva, nemojte je igrati! meni je uvredljivo to sto npr. ozvucenja na dzamijama i zvona na crkvama su toliko glasna da mi ne dozvoljavaju da spavam i remete moj mir, a ja to ne mogu izbjeci! vi bar mozete zaobici ovu igru ako vem se ne svidja. zato ne serite, lazni moralisti i sestoaprilski vjernici! ako ne mozete shvatiti sarkazam kad vam se servira, vase misljenje nije vrijedno kilobajta koje zauzima!
Jarane nema sale s tvojom majkom,bar je ne bi trebalo biti... A o Bogu da ne pricamo pa i ako si ateista,ni ja nemam veze s tvojom majkom pa je opet postujem....
@wtf cuj ne vidi nista uvredljivo?!?!?!?!?!!?!?! Pa za one za koje ne postoje svetinje vjerovatno nemoze ni biti uvredljivo! Ako ih ti ne postujes sam, onda postuj druge i njihova osjecanja.
„Predanje Bogu“ – česta sintagma mnogih suvremenih vjernika – može biti izraz najgore oholosti, isprazne uznositosti koju vrlo dobro označava latinska riječ superbia jer podrazumijeva nekoga tko je iznad (super), a u stvari to nije, nekoga koji se predstavlja drukčijim nego što jest. „Predanje Bogu“ kod mnogih je najlakša formula da se umakne odgovornosti u rješavanju stvarnih problema, slogan kojim se zatvaraju usta onima koji se zauzimaju za ispravljanje socijalnih i drugih nepravdi. Koliko smo samo puta u raspravama oko bitnih stvari i problema čuli kako pojedini vjerski stručnjaci i sitne duše za rješenje nepravdi predlažu neupitne recepte bezbolnih i umnoženih molitava, pozivaju na pojačano „predanje Bogu“, pri tome žrtvujući pravednike nikome drugom nego Molohu koji voli patnje i nepravde.
sjooj prejake igre. uzeo sam boga i prebio ih sve. moram priznat da me najvise napatio moj sin isus, a i muhamed me par puta dobro stocirao.
Samo neka Dzamije instaliraju sto jace zvucnike i crkve sto veca zvnona, samo neka nastave tim putem pa ce rastjerati sve vjernike. U BiH je vjerski i nacionalni fanatizam odavno presao svaku granicu dobrog ukusa. Vjernici zar ne primjetite koliko ste samozivi!!! Tako da ove igrice, su jedini nacin da ateisti pokazu da egzistiraju i u BiH!!!
\"bolesno.... da ima jos imalo etike na ovom svijetu, kreatori bi bili debelo kaznjeni zbog sirenja mrznje i netolerancije! \" HAHAHAHAHAHA... Veoma tolerantna izjava od tebe, bez imalo mrznje. IDIOT!
Kako muslimani trebaju reagovati na ovo? Tako sto ce obaviti svih 5 namaza! Kako krscani trebaju reagovati na ovo? Potruditi se da budu vise slicni Isusu i njegovom propovjedanju. A ateisti? Njima ostaju ovakve flash igre.
Samo VI komentarisite POKAZITE mi kakvi ste vi u STVARNOSTI i sta mislite u svojim glavama dok se u stvarnom svijetu sa mnom LJUBAZNO pozdravljate i smjesite se... Lahko je ovdje iza nekih nikova pisati ove gadosti sto pisete a u stvarnosti glumite neke fine komsije, sugradjane koji POSTUJU moju vjeru... Nastavite davati komentare i pokazujte svoje pravo lice, meni samo jacate volju da se druzim i pomazem sa vjernicima... Pametni su stari ljudi bili, a ja im sve vise i vise vjerujem, Mi muslimani se moramo drzati skupa i hocemo...
Ooooo dobra igra za dernekaaaaaaa. :D
Evo još jedne igrice za vjernike: http://www.molleindustria.org/en/orgasm-simulator
mi vjernici, koji vjerujemo da boga NEMA moramo se braniti od vas napsnika vjernika koji vjerujete da ima boga (kao što postoj vilenjaci, djeda mrazovi, alasi i ostale gluposti za djecu). jer znate onu \"STO PUT PONOVLJENA LAŽ POSTAJE ISTINA\", a tako ste u krajnjem slučaju i sebe sami slagali i sada vjerujete u svoje LAŽI, i što je još gore namećete svoja sranja drugima.