Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo je trenje izmedju povrsine vode i talasa?! Pa ne morate biti experti u dinamici fluida da bi skontali da je napisano vise nego glupost!
a i ti si mi pametan pisonja jedan oso si ko azilant tamo pa sad novine hoces da ispravljas suti beri socijalu
\"TRENJE IZEMDJU VALOVA I POVRSINE VODE\" ma bravo majstore.
Pardon, KATAMARANU.
Naučite već jednom, čak i kad prevodite ili preuzimate agencijske vijesti. Otkud je to najveća brzina postignuta na vodi? Možda ZA OVAJ TIP plovila - očigledno baziran na kamaranu. Inače, svjetski rekodri su 3,5 do 4 puta veći od brzine od 104 km, koju navodite. I drugo, koji je to grad \"Lausanneu\"? Radi se o LOZANI. Ne možete reći, \"tako se piše\" - ima gradova za koje mi koristimo stare, uhodane nazive, inače bismo pisali \"Wien\" za Beč, \"Thessalonike\" za Solun, \"s\' Gravenhage\" za Hag i slično. Tako ste jednom napisali u Cologneu (prevodeći tekst sa engleskog), ne znajući, jadnici, da se radi o Kelnu. Nije naodmet malo uzeti knjigu u ruke, kad ste propustili to u osnovnoj školi.
Ramiz i Shime su se vozali sa camcom.