Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar potez!
mogu se bazirati na odredjeni dio trzista sigurno na njihovom kontinentu . I sigurno da bi 99 % ljudi odbacilo nesto tudje kad ima nesto sto je blizu i sto je "njihovo" . Jer nemaju oni mentalitet BOŠNJA.
MICROSOFT WIN 8 JE VRHUNAC I DUGO CE OSTATI A HTC-U UVIJEK KAPU SKIDAM STO SE TICE NJIHOVIH MOBITELA HTC ONE SVE GOVORI A IMAJU GA I SA MICROSOFT WIN 8 MNOGO BOLJI NEGO NA ANDROIDU
Fail. Kakav OS oni prave? Toliko je OS propalo, od nokie do samsunga do ubuntu verzija za mobitele, i sad ove budale hoce OS...
Tesko. Microsoft 8 je odlican sistem na Nokiama ali se ipak nije probio. Najbitnije je imati siroku podrsku mase a to sto je Android kao sistem sporiji od iOS-a ili od Microsofta 8 igra manju ulogu.
Ne smiješ se opustiti sekunde u utrci za... Ma, za bilo čime.