Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije otkrijo nego napravio.
@gladius buraz, nigdje ne pise da je inovacija, nego integracija ;) a HTC je uvijek bio u prednosti spram Samsunga sto se tice kvalitete, ali nemaju milijarde koje mogu potrositi na reklame ;)
@gladius - Jadan si ti ocito , kako ces govoriti da HTC ne valja kada trenutno imaju najbolji telefon na planeti HTC ONE , jadan je tvoj zivot kada i kazes da beats audio je samo naljepnica , ali shvatiti ces jednog dana kada budes posjedovao neki od Smartphon-ova . Ali kao i svako seljace najbolje je da se zaletis za iphone hehehe . uzivaj pasice...
Uzmi S4 i uzivaj u inovaciji :)
"Tu je i Beats Audio integracija, koja pruža bogat, autentičan zvuk" pa DOKLE VIŠE. PA TO NIJE NIKAKVA INOVACIJA SAMO REKLAMNA NALJEPNICA. Jestel to probali pa znate. nebitan podatak, a samo šture informacije o pravom hardwareu. Uostalom htc najgora kvaliteta mobitela. Svakom ko ima htc preporučujem da ga se što prije riješi.
Ja imam htc sa beats audio i mogu se pohvaliti da je zvuk fenomenalan :) I pored svega toga je lijep na izgled, dobar proces,a cjena pristupacnija nego kod ostali modela koji nude manje. :)