Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BH TELECOMU SAMO 1800 će biti
al za samo 1800 :D dajemo vise :D !!!
nije skupo od plate mos 2 kupit
Uozbiljite se ljudi, huawei poredit sa renomiranim markama tipa samsung, iphone, ja tog huaweia ne bih ni dzabe toliko je dobar, rikno bi za pola godine.
240 dolara a 4 GB RAM-a. Hebeš ga dobar je za te pare.
Al pišaju kinezi po ovim renomiranim kompanijama cije brandove kupuju vecinom ovce, kompleksasi ili ljudi koji fakat imaju para da bace 1400 na telefon... Bio sam u jednoj od ovih grupa dok nisam kupio kineski HUAWEI... do tad samo Sony, HTC (Samsung i LG me nisu privlacili, lice mnogo jedni na druge)... Huawei najbolja kupovina do sad (i najjeftinija) a slobodno cu ga porediti sa iPhone 6 u brzini, kvalitetu displeya, kameri i necu se postidjeti.
hahahahahahah..da je toliko dobar, ostali bi propali do sad XD
Pa ovo i jeste realna cijena bilo kojeg smartphone-a sa boljim specifikacijama, na kojoj proizvodjac ima dobru zaradu. Davati 800+$ za telefon je cista glupost!!!
Istrazi prije nego sto pocnes lupati bezveze..kod bosnje lupanje ide najbolje, hebo pozadinu i cinjenice.
ima i moja komsinica hajra pa kosta samo 50 km
https://de.aliexpress.com zaviri naces stati treba.
Kod nas ce bit 500 km
Nije skupo