Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutno nema boljih telefona za manje pare. A onaj kome treba playstore, google servisi i aplikacije koje ovise o njima, neka instalira googlifier i imaće sve što želi.
Ovaj Huawei je realno Amerika unistila, bas onda kada su bili u najvećem porastu. Zaista su bili izvanredni telefoni godinama.
Nisam siguran da ynas sta pises. Mislim kako mislis unistila. I dalje rade top telefone samo sada sa njihovim OS-om koji podrzava apk fileove sa androida, sto je nevjerovatno za jedan OS. Na zapadu se Huawei prodaje istim intenzitetom kao i prije tako da mislim da ti gledas prodaju Huawei u BiH a ne u ostatku svijeta.
Biće Čelik opet šampion?!🤔
Nakratko sam se susreo sa ovim, ne čini se loše uopšte ali mu fale za većinu ljudi ključne aplikacije koje Android i iOS imaju. Ali Kinez je to, naći će način da dovede kvantitet korisnika na nivo na kojem ga developeri neće ignorisati.
Upravo je fazon kod Harmoni OS-a da mozes instalirati SVE Android aplikacije