Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da ti on mamu nije naucio koristiti, pa ga kompjuter vise ne zanima? a? Sve negativni komentari, a lik pun para. Hahha, kako bi se samo slatko nasmijao da vidi ovo.
@memo Tužno je to što Bira stvarno i ima bolje uslove za rad nego fabrike koje proizvode dijelove za iPhone. A te dvije firme se finansijski nemogu ni porediti.
...mozda nije znao odgovorit na e-mail, tj. nije znao koristit kompjuter? :(
ma garant mu nisu htjeli staž da povežu, lol...
i sta sad?
Zvali ga ovi iz Bire za njih da radi, kaze bolji uslovi...
Nakon ovog poteza Aple-a uvjeren sam da ce raja diljem BiH pobacati svoje iphone da bi izrazili neslaganje i pruzili podrsku Nicholas Allegrau. Izdrzi Comex, bolje grob nego rob!
ovi geekovi bas izgledaju isto
Prodana piccka