Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj orginalne reklame za renault.
Strusili su sve stranice koje se nalaze na UTICOVOM Hostingu, i koje su posjedovale forum phpBB... jer nisu skidali \"zakrpe\"... Sto rece ovaj lik nije to neka pamet samo next, next :)
Popravljeno!
aaaaaaaa
hahhahaha svaka vam dala za ovo fuck the systeam fuck israel fuck usa fuck uk
ocito ne znas Hikmeta! Kakav visoki predstavnik, frajer metar i zilet.
Hikmeta za Visokog predstavnika! :D
HAHAHAHAHHAHAHAHAHA...carevi (Y)
Fuck the Israel!!! hahha
dobro si more i to bit ... renovi mozda nisu losi ali djabe im nebi ja dao golfa dvojku za sto njihovi renova
\"...ovaj hakerski uradak potpisuje Marokanac kodnog naziva Aymanoffice...\"
ovo je marketinski trik renaulta, pa niko nije ni znao da imaju stranicu, a sad svi znate da je to renault.ba.... ha ja :))
pa sta oni znaju jarane.. oni prave aute , neznaju oni oko kompiutera , vrati im ti ako mores
ja gluposti! sto renault? sta su oni ikome skrivili, lik se bori protiv amerikanaca i britanaca, pa odabere francuze da napadne? nema mnogo smisla.... ali svidja mi se novi design stranice.... jos sto su ovi iz renaulta glupi, da jos nisu vratili u staru stranicu...lik jos kaze da je samo zamjenio index....nema mnogo pameti u ovoj drzavi nikako...
hahahaah..dbar je ocam..XD