Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne samo da su probili Ngage, već postoje Gameboy Advance emulatori za Ngage. Dakle, možete igrati GBA igrice na Ngage aparatu :D
joj sta ovaj PRASTARI blebece,vidi se da je iz kamenog doba-haj ko da ste vi neki veliki haker i razbijaci kodova i ostalih budalesina,glavno da se ja znam da net spojiti i to je to hahaa..i da imam trebu pored sebe koja mi plese u krilu......ehhee(ovo je zadnje bila sala-znam da bi bili ljubomorni na mene)
Ljudi igrajte klikera ostavite se ovoga
nelupaj ti hackeru, ipak to nije bilo tako lako probiti... ali sada je relativno lako stavit ovaj emulator i igre preko ic-porta u mob (3650 7650 3660 6600)
ma ja ba provalio ovo sranje nidje veze malo exploit php pswrd i ode hahah
Ova GAMES rubrika je prava katastrofa..pa imate li vi sta drugo da stavite osim ove tri glupe vijesti koje ovdje stoje preko MJESEC dana skontao sam dosad da ce izaci HALO 2 it.......ccccc
ma legende. nimam riciiiiiii
uuuhhhhhhhhhhh
samo tako hakeri hehehehehe
extra site
oni mogu sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hi hi hi hi
SIGURNO NIJE NEKI BOSANAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma pusti ba nokiu tetrisomani vas vole momci
i kakve sad ovo veze ima za nas kad mi neamo kinte ni za tetris a ne za neke igracke ovog tipa ...pljf hehe