Dok se čeka "šestica"
39
Grand Theft Auto V slavi desetu godišnjicu
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako smo krenuli unuci ce mi igrat sesticu
Oh shit, here we go again.
Samo je jedan GTA San Andreas
Vice City ;)
Ja jos nisam ovo igrao, znaci taman mi je da krenem
Ma Rockstar me razočarao debelo, 10 godina muzu pare iz jedne igrice a otplatili su je još davne 2013 u predprodaji. I još uvijek nema zvaničnog datuma za GTA 6, možda će mi djeca igrati. Stvarno fuj od ove kompanije, tolika pohlepa.
Sta bi reko za EA onda? Koga muzu? Ljudi naprave igricu jednom u 10 godina i kao neka pohlepa? GTA V izasla prije 10 godina a svaki mjesec je u top 5 najprodavanijih igrica svakog mjeseca. To sto hoces poene da kupujes pravim parama ne znaci da su oni pohlepni.
… da su htjeli da muzu, pravili bi dlc-ove i sl. Jako dugo razvijaju igrice i ulazu u njih dosta vremena, zato jesu remek djelo sve do jedne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
San Andreas zakon, Ah shit, here we go again
bas me zanima ko smislja ovakve clanke
Bolje ovo nego Dodika gledati