Misterija Argletona
0
Grad koji postoji samo na Internetu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAME TI SE NAJE.....M SELJACINO NEOTESANA
podrzajem sve sto kaze Pipo
Pa ti nisi cojek ti si zivotinja mater ti tvoju ovo je dokaz da uposte nepostujes svoju vjeru pa moju tebe treba zbrisat sa zemlje idiote bolesni.OVAKVI KAO TI SE TREBAJU SRAMIT STO HODAJU UPOSTE PO ZEMLJI....
Sestri ti istruhla desna sisa (provjeri ) fala
@akademik imaš li bolan koga u kući da ti zovne doktora.
@bolesnjak NABIJEM TI RETARDIRANOG ALAHA NA KURATZ OD VLAHA A ONDA SVRSIM NA KURAN
Ovaj grad je nepostojeći, isto kao i genocidna tvorevina koja postoji samo u glavama lokalne Vlahadije. Ne znam da li ste je uspjeli pronaći na Google mapama :)))
@AKADEMIK TI JUTROS IZGLEDA NISI UZEO TERAPIJU NA ČESRCE
Pa gdje ce postojat kad je neka nepismena budala to dodala na googletu, vidite da je pravo ime Aughton. Vjest je veoma zanimljiva evo odo sad sa jaranom da se ispricam na tu temu.
OVAJ GRAD JE NEPOSTOJECI, ISTO KAO I POTURICKI NAKOT KOJI SE PROZVAO BOLESNJACIMA. TAJ TERORISTICKI MUSLIMAJMUNSKI OKOT KAO OMILJENU AKTIVNOST PRAKTIKUJE DZUMANJE KAD SE SVAKOG PETKA OKUPE U SVINJCIMA KOJE ONI NAZIVAJU DZAMIJE I TU SE U NAGUZENOM POLOZAJU KLANJAJU SMRDLJIVOM ALAHU I NJEGOVOM KOPILETU I POSRANIKU MUHAMEDU PEJGOVNERU
Ne vjeruj Srbinu ni kad traume nosi! mwahahaha
jako interesantna vijest. u s raste ga na sbahu s vijestima.
Zaboli me neka stvav za nepostojanje nekog gvada u genocidnoj tvovevini Bvitaniji. BIH4EVEV
i od tebe nesto pametno!!!
ovo nesto ko nasa BIH samo u nasim glava postoji i na mapama BIH4EVER!